moderne brillen
Chloé brillen kopen in Mechelen.
Ondanks de klassieke stijl hebben de brillen en zonnebrillen van Chloé een jeugdige vorm en wordt er gebruik gemaakt van moderne materialen. Een bril of zonnebril van Chloé draagt u niet zomaar, de brillen en zonnebrillen zijn een accessoire welke te dragen zijn bij elke gelegenheid.
Brillen Trends Lente/Zomer 2018 Mister Spex.
Ook de mannen reizen dit jaar massaal naar zee in ieder geval denkbeeldig met brillen in de mooiste blauwtinten. Passend bij de ontspannen streetwear outfits dragen ze in de lente en zomer brillen met dubbele brug want ook dit seizoen geldt: dubbel is dubbel zo goed.
Cerulis M BRILLEN Stevoort 3512 Cerulis M.
Optiek Cerulis biedt u een uitgebreid aanbod aan brillen, leesbrillen en zonnebrillen. Ook kan u bij ons terecht voor hippe monturen in een breed gamma aan stijlen en kleuren. Daarnaast vindt u bij ons aangepaste kinderbrillen. Als moderne opticien is het belangrijk om voortdurend de laatste trends in het oog te houden.
Een tijdloze of moderne bril Dossier kijken en zien SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid. Een tijdloze of moderne bril.
Het klinkt misschien wat verrassend, maar de meest voorkomende gezichtsvorm is de vierkante vorm. Met een ovalen, niet al te kleine bril, maak je de eerder strenge gezichtsvorm wat zachter. Hoekige of opvallende monturen draag je in dit geval beter niet. Beter geschikt zijn brillen zonder rand met zachte contouren.
brillentrends bij Trendsinbrillen.nl voor brildragend modebewust Nederland.
Ben Je Benieuwd naar de Laatste TRENDS? Zo ben jij altijd op de hoogte van de allerlaatste trends op het gebied van brillenmode Trends In Brillen zit bovenop de trends op het gebied van brillen en biedt jou elke keer weer de nieuwste brillencollecties van bekende modemerken en insidersmerken. Gloednieuwe monturen voor de moderne en modebewuste man en vrouw.

Contacteer ons