moderne brillen
Trend Optical, de opticien voor mooie, moderne brillen en zonnebrillen te Zottegem.
Wanneer men een bril kiest, is het best een bril te kiezen in een kleur die gemakkelijk te combineren is met andere kleuren die frequent in uw kleding voorkomen. Tenzij u over meerdere brillen beschikt, is het evenwel eenvoudig sneller af te wisselen.
Optiek Dominiek.
Meer info: www.faceaface-paris.com. François Pinton is een Franse ontwerper die vooral klassieke, maar ook moderne brillen ontwerpt.Alle brillen van dit merk worden handgemaakt in Parijs. Brillen maken die een mensenleven mee gaan. Met meer dan 50 jaar ervaring in de brillenwereld, heeft François Pinton een succesvolle reputatie opgebouwd.
Hollywood Glamour collectie eyes more iedere bril één vaste prijs.
Of het nu klassiek en oversized is of extravagant en flitsend, een bril is een must-have op de rode loper. Ook u vindt bij ons alles wat uw hartje begeert. Voor elke stijl, hebben wij het juiste model, of het nu elegant, trendy of fancy is. Ontdek de wereld van brillen, ontdek eyes more!
brillentrends bij Trendsinbrillen.nl voor brildragend modebewust Nederland.
Ben Je Benieuwd naar de Laatste TRENDS? Zo ben jij altijd op de hoogte van de allerlaatste trends op het gebied van brillenmode Trends In Brillen zit bovenop de trends op het gebied van brillen en biedt jou elke keer weer de nieuwste brillencollecties van bekende modemerken en insidersmerken. Gloednieuwe monturen voor de moderne en modebewuste man en vrouw.
Brillen Trends Lente/Zomer 2018 Mister Spex.
Ook de mannen reizen dit jaar massaal naar zee in ieder geval denkbeeldig met brillen in de mooiste blauwtinten. Passend bij de ontspannen streetwear outfits dragen ze in de lente en zomer brillen met dubbele brug want ook dit seizoen geldt: dubbel is dubbel zo goed.

Contacteer ons