bril kiezen
5 vuistregels voor het kiezen van de perfecte bril Accessoires Mode Knack Weekend.be.
Zal je je bril de ganse dag door dragen of moet je die enkel dragen op het werk? In het laatste geval is het belangrijk te kiezen voor een bril die makkelijk af en aan gaat. Een flexibele bril die tegen een stootje kan.
Advies stijl en mode.
Een bril die bij u past. Een bril laat een gezicht pas goed uitkomen als hij in harmonie is met de gezichtslijnen. Er bestaan een paar eenvoudige regels om de juiste montuurvorm te kiezen. Het montuur moet de wenkbrauwlijn volgen, maar mag er niet bovenuit komen.
Brillen: de juiste bril kiezen, de juiste keuze van een bril, e-gezondheid.be Drupal.
Of het nu gaat om een gewone bril of een zonnebril, brillen zijn in. We hebben voor u een aantal aandachtspunten verzameld om u te helpen een bril te kiezen die u onweerstaanbaar zal maken. Een bril kiezen: de eerste aanbevelingen.
Welke bril bij mij past Rodenstock.
Deze informatie helpt niet alleen bij de keuze van een bril, maar is ook nuttig voor het kiezen van uw nieuwe zonnebril. Wat bevalt, is toegestaan! Bij de keuze van de juiste bril voor uw gezichtsvorm is het heel belangrijk dat de bril u bevalt.
Hoe vind ik het beste montuurontwerp voor mijn gezicht? ZEISS Belgiƫ.
Het is niet altijd gemakkelijk het optimale brilmontuur te kiezen als aanvulling op de vorm van uw gezicht. Mensen met een ovaal gezicht hebben een enorm voordeel: zij hebben het perfecte gezicht voor een bril. De aanschaf van de perfecte bril is een van de belangrijkste beslissingen die u neemt.
Welke bril past bij mij Hans Anders.
Je kunt beter niet kiezen voor vierkante hoekige monturen. Kies met een rond gezicht niet voor een rond montuur, want juist een contrasterende hoekige vorm zal je gezicht langer en slanker doen lijken. Een smalle vorm heeft de voorkeur, omdat dit de aandacht naar boven trekt, waardoor je gezicht er langer in plaats van ronder uitziet. Kies een montuur dat even breed of iets breder is dan het breedste deel van je gezicht. Bij een smal gezicht dat in de lengte overal ongeveer even breed is, staat een vierkante of ronde bril het mooiste.
Hoe kies je de juiste bril? Radio 2, de grootste familie.
De regel van de gulden snede telt ook bij een bril. Als je een bril past, moet je letten op de stand van je ogen. Die moeten namelijk mooi in het midden van de glazen staan, en dus niet te veel naar buiten of naar binnen. Dus als je ogen dicht bij elkaar staan, mag je geen te grote montuur kiezen, je ogen staan anders niet centraal in je glas.

Contacteer ons