mode brillen
Bloggen over brillen Steps.
Eyewear is natuurlijk net als kledij onderhevig aan mode. De trend van dit seizoen wordt de metaallook en brillen met een eighties vibe. Maar eigenlijk maakt het niet zo uit welk model of kleur nu het hipst is in optiekland.
Ons aanbod brillen Optiek Decraene.
Zo kennen we de trends van morgen al, weten we welke kleuren en stijlen mode worden. Onze consulente kijkt tegelijk, wars van de opkomende trends, welke type en kleur het best bij u past. Een perfecte bril doet zo meer dan enkel uw ogen verwennen. Hij maakt u ook mooier. Zien en gezien worden. Merken zoals Alain Mikli, Starck, Lindberg, Delvaux, Ray Ban, Markus T, Orgreen, Gucci, Etnia, Piero Massaro, Silhouette, Dior, JPlus, Odette Lunettes, Hoet, Tom Ford. Zonnebrillen zijn meer dan brillen.
Brillentrends 2017 Brilonline.com.
In 2017 zien we vooral brillen in allerlei bonte kleuren. Een belangrijke trend dit jaar is paars die van zacht lila tot aubergine strekt. In de modewereld kom je dit kleurpallet overal tegen. Een nieuwe trend dit jaar is de kleur blauw en rood. Niet alleen kleuren die je veel terugziet in kleding, accessoires en andere items mag je nieuwe bril ook dit jaar opvallend zijn. Een overduidelijke tegenhanger van minimalistisch is in 2017 de oversized" bril. Deze trend is letterlijk groot en zorgt voor een uitgesproken look. Een bril die vooral stoer en opvallend moet zijn in mat zwart of herkenbare kleuren. Wil je dit jaar helemaal met de mode meegaan dan kies je voor een paarse oversized bril.
Brillen collectie GrandOptical Opticiens.
Gratis advies van onze stylist. Voor de pers. Bril passen in de winkel. Advies van een styliste. Copyright Gebruiksvoorwaarden Algemene voorwaarden. Brillen Zonnebrillen Contactlenzen Aanbiedingen Services Merken Trends. Veelgestelde vragen Bestellen Betalen Bezorgen Retourneren. Vestigingen Openingstijden Vacatures Nieuws Voor de pers.
MODE BRILLEN MONTUREN GEZICHTEN.
De basis mode. Welke bril past bij jou? Na maandenlang je ogen dicht te knijpen tijdens het tv-kijken, valt eindelijk het verdict: je moet brillen! Gelukkig zijn er tegenwoordig al heel wat moderne monturen verkrijgbaar, zodat je er zeker niet als een nerd hoeft bij te lopen.
Zonnebrillen 2017 De trends van nu! Fuva.nl Merkzonnebrillen.
Kijk bijvoorbeeld ook naar de brillen met een tekening of een leuke patroon van slagen print of zo erop. Of de brillen met mooie gradiënt glazen. Luxottica heeft, samen met de grote zonnebrilmerken, mooie modellen weten te ontwerpen waarbij ze de merkt in 2017 mee gaan veroveren.
Modebrillen Kruithof Optiek.
Zo bezoeken wij regelmatig toonaangevende beurzen in Parijs, München en Milaan om speciaal voor jou een collectie brillen samen te stellen waarmee je zeker weten gezien mag worden. De collectie brillen van Kruithof biedt voor ieder wat wils in combinatie met een zeer gevarieerd prijsaanbod.
Brilmode, hoe kies ik de juiste bril voor mijn gezicht.
Mode en technologie gaan hand in hand, hippe, modieuze monturen, geavanceerde brilglazen, trendy kleuren en een ruime keuze zonnebrillen. Ons assortiment van gemiddeld 1100 brillen 600 zonnebrillen bevat alle topmerken, omvat brillen in alle prijsklassen en wordt steeds aangepast aan alle nieuwste trends en kleuren in optiekmode.
Modebrillen Kruithof Optiek.
Zo bezoeken wij regelmatig toonaangevende beurzen in Parijs, München en Milaan om speciaal voor jou een collectie brillen samen te stellen waarmee je zeker weten gezien mag worden. De collectie brillen van Kruithof biedt voor ieder wat wils in combinatie met een zeer gevarieerd prijsaanbod.
Osinga Brilmode.
Osinga Brilmode heeft een wereldprimeur. Een brilmontuur dat binnen een paar seconden van kleur kan veranderen dankzij verwisselbare magnetische covers. Inface toont de kracht van eenvoud. De correctie en zonnebrillen van Inface kenmerken zich door de eenvoud van het ontwerp.

Contacteer ons