mooie brillen
Optiek Dresen Vernieuwend in trendy brillen en oogzorg.
De piekfijne afwerking van elke montuur bewijst onze passie voor brillen. Optiek Dresen staat niet alleen in voor modieuze brillencollecties. Wij verzorgen ook oogmetingen met de meest innovatieve apparaten van Carl Zeiss volgens een welbepaald stappenplan. Dankzij onze deskundigheid in ons vakgebied en met behulp van de i.Profiler, de i.Polatest, de i.Terminal en iScription-technologie waarborgen wij een scherper, comfortabel en contrastrijker dag en nachtzicht. Mooie en duurzame brillenmode, dat is onze passie.
Brillen Trends Lente/Zomer 2018 Mister Spex.
Brillen met transparante frames laten zich zien van hun zachte kant en onderstrepen de natuurlijkheid van deze trend. Deze look ademt zon, zee en strand met brillen in stralende blauwtinten. De vrouwen laten zich met smalle metalen frames van hun zachte kant zien, de mannen gaan voor retro-charme met ronde en ovale frames.
5 vuistregels voor het kiezen van de perfecte bril Accessoires Mode KnackWeekend.be.
Daarnaast zijn er mensen die een klassieke stijl hebben, maar toch willen meegaan met de trends. Een bril maakt dus deel uit van hun look, maar moet wel een mooie balans bieden tussen kwaliteit en stijl. Het derde type kiest een bril als accessoire. Zij gaan voor brillen die opvallen én echt een mode-item zijn.
Soorten brillen Hans Anders.
Terug Brillen Soorten Brillen. Verschillende soorten brillen. Bij Hans Anders kan je terecht voor elk soort bril. Van een enkelvoudige tot multifocale bril. Daarnaast hebben we ook specifiekere types brillen. Je ziet niet meer zo goed vanop een afstand of je kan die lettertjes niet meer goed lezen?
brillentrends bij Trendsinbrillen.nl voor brildragend modebewust Nederland.
Ben Je Benieuwd naar de Laatste TRENDS? Zo ben jij altijd op de hoogte van de allerlaatste trends op het gebied van brillenmode Trends In Brillen zit bovenop de trends op het gebied van brillen en biedt jou elke keer weer de nieuwste brillencollecties van bekende modemerken en insidersmerken.

Contacteer ons