mikli brillen
Alain Mikli brillen en monturen Optiek Vermeulen Middelkerke.
De brillen worden gekenmerkt door de prachtige kleuren en dessins van de cellulose acetaat platen, die exclusief voor Alain Mikli worden ontwikkeld in Italië. De brillen worden ontworpen door designer Alain Mikli en vervolgens op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt.
Alain Mikli brillen Optiek Van der Linden te Zele.
ALAIN MIKLI POCKET SHOP Optiek Van der Linden. Bij ons vindt u ook de exclusief voor alain mikli pocket shops voorbehouden, en gelimiteerde reeksen, modellen en kleuren van de alain mikli collectie in voorraad. Steeds tot 70 verschillende alain mikli modellen in voorraad. Beroemdheden en hun alain mikli brillen en zonnebrillen.
Alain Mikli brillen: voor mensen met lef Delft.
Alain Mikli brillen: voor mensen met lef. Alain Mikli staat bekend om zijn gedurfde en avangardistische brillen en zonnebrillen. Het befaamde merk slaagt erin ieder jaar te vernieuwen en luxe en design te combineren in alle ontwerpen. Kenmerkend zijn de unieke vormen en verrassende kleurcombinaties: een merk voor mensen met lef.
ALAIN MIKLI merken COLLECTIE 4D Optiek opticien én optometrist monturen en zonnebrillen glazen en contactlenzen Arnhem.
De brillen worden gekenmerkt door de prachtige kleuren en dessins van de cellulose acetaat platen, die exclusief voor Alain Mikli worden ontwikkeld in Italië, in samenwerking met Mazzucchelli. Op ambachtelijke wijze met het made in passion volledig handgemaakt in de Jura in Frankrijk en ontworpen door eyewear designer Alain Mikli.
Optiek Dresen Alain Mikli brilmonturen.
De brillen van Alain Mikli zijn brillen om mee te zien en gezien te worden! Ik probeerde de industrie in zijn geheel toegankelijker te maken en te destabiliseren als het gaat om stijl, van zowel de commerciële als communicatieve kant.
Alain Mikli brillen optische monturen Optiek Lammerant Deinze.
ALAIN MIKLI brillen. Liever geen doordeweekse bril, maar een montuur met pit? Dan ben je bij Alain Mikli brillen aan het juiste adres. Denk: in het oog springende ontwerpen en vernuftige kleurpaletten. De Franse ontwerper Alain Mikli is ervoor gekend mode en comfort subliem te combineren.
Brillen Alain Mikli Alain Mikli lente/zomer 2018 collectie!
Onze glazen worden Synchrony door Carl Zeiss Vision in hun laboratorium gemaakt. brillen corrigerende zonnebrillen. Squared Rond Cat Eye Meetkundig Vlinder Alle. Alain Mikli brillen. Alain Mikli staat bekend voor zijn innovatieve en provocerende stijl die al jaren aan het zonnebrillenbedrijf een revolutie heeft gebracht.
Alain Mikli brillen en monturen Optiek Vermeulen Merelbeke.
Verschillende kleuren plaatmateriaal worden door middel van een geheim procede samengeperst tot één geheel en zorgen zo voor de kenmerkende, asymmetrische kleurstellingen van de Alain Mikli brillen. Beroemdheden als Elton John, Catherine Deneuve, Andy Warhol, Brad Pitt en Grace Jones waren al in het openbaar te zien met monturen van de hand van Alain Mikli.

Contacteer ons