carrera brillen
Carrera brillen online kopen Mister Spex.
Zo zijn Carrera brillen gemaakt van uiterst lichtgewicht en aangenaam dragend optyl, metaal of titaan. De innovatieve kwaliteit van de designers van Carrera staat garant voor absolute topprestaties van deze brillen. Naast de bekende sportieve Carrera brilmonturen zijn er brillen met subtiele avantgardistische details of juist een minimalistische afwerking, helemaal afgestemd op de huidige moderne tijd.
Carrera Zonnebrillen goedkoop online kopen 600 artikelen.
En dit is precies het gevoel wat Carrera met haar producten wil overbrengen, omdat OutThere zich in ieder van ons bevindt. Carrera zonnebrillen altijd in het edelste design. De Carrera brillen Champion en New Champion zijn het begrip waar Carrera voor staat: elegantie.
Carrera De Wolf Opticiens.
In 1964 kreeg Carrera het patent op verwisselbare glazen en in 1974 volgde de ski-bril. Het aanbod is zeer divers, voor zowel mannen als vrouwen. Het assortiment varieert sterk, gaande van kleurrijke brillen met prints tot subtiele modellen voor een zakelijk look.
Carrera Brillen SmartBuyGlasses Belgiƫ.
Het label heeft brillen voor iedere gelegenheid. De brillen zijn iedere dag overal te dragen, op het werk en in uw vrije tijd. In de stijlvolle Carrera brillen is het jonge en avontuurlijk van het ontwerp bewaard gebleven, maar ze zijn enigszins aangepast om het beste te halen uit de glazen op sterkte.

Contacteer ons