theo brillen
Theo Optiek Van De Keere Zottegem.
Tot op vandaag is dit motto de lijm tussen alles wat theo doet, elke beslissing die theo neemt en elke collectie die theo lanceert. Wim Somers en Patrick Hoet, opticiens met elk hun eigen winkel, wilden hun klanten iets anders aanbieden dan de mainstream brillen die ze verkochten.
Theo brillen en monturen online bekijken Eekelaar Optiek Tilburg.
Theo brillen herken je uit duizenden: ze zijn opvallend, eigenzinnig en onconventioneel. Een knalroze rand, ongebruikelijke kleurencombinaties, een mix van hoogglans en mat; de eigenwijze Belgische ontwerpers van Theo deinzen nergens voor terug. Toch gaat het bij Theo monturen niet enkel om het uiterlijk: de brillen zijn altijd zó ontworpen dat ze licht en supercomfortabel dragen.
Theo brillen passen Optiek DupontOptiek Dupont.
Pas online brillen met een selfie, webcam of foto upload.Heb je een favoriet gevonden, dan kun je deze vrijblijvend reserveren om in onze winkel te passen. Wij maken de bril graag klaar met het juiste glas en natuurlijk met een oogmeting. Online brillen passen.
THEO Bril Black voor Heren eyes more.
Ontdek de wereld van brillen, ontdek eyes more! eyes more, uw opticien, altijd in uw buurt! Oogmeting of trendadvies, een zonnebril of multifocale glazen, wij zijn er voor u! Wij adviseren u graag ter plaatste in één van onze 100 stores in uw omgeving.
Theo brillen Aalst.
zie contact pagina voor vakantie periodes. GESLOTEN VAN 31/12/17 tem 8/01/18. Last Update 19/12/2017 Regelmatig gebeuren er wijzigingen aan onze site, vind je iets niet meer terug? mail me dan voor meer info. Home Collectie Theo brillen Winkel Team Vision Nieuws Contact.
Theo brillen Malden bij Nijmegen.
Ooglaseren en Implantlenzen. De brillen van Theo zijn ontstaan uit de wil van Wim Somers en Patrick Hoet om hun cliënten eens iets anders voor te kunnen schotelen dan de gangbare brillen. Gangbaar is de brillencollectie van Theo dan ook allerminst!
Optiek Jan Huysmans Shop Brilmonturen Theo.
Theo MILLE24 3, Theo MILLE24 5, Theo MILLE24 601, Theo MILLE24 305. MILLE23 601, MILLE23 705, MILLE23 374, MILLE23 798, MILLE23 411. Theo MILLE22 347, Theo MILLE22 36, Theo MILLE22 375, Theo MILLE22 601. Theo MILLE21 764, Theo MILLE21 601, Theo MILEE21 350.
Excentrieke Theo-brillen voor de rebellen onder ons.
Theo is een anagram van de familienaam van Patrick Hoet, een van de twee optiekers die Theo stichtte in 1989. Zelf hadden ze beiden een optiek maar ze misten iets in de collecties van bestaande merken en besloten zelf brillen te ontwerpen met een origineel kantje.
Theo, het koppigste brilmerk ter wereld Optiek Van der Linden, Zele.
Theo brillen vorm te geven waarbij plooien centraal staan. Je leest het goed, de nieuwe Theo brillen collectie Plié bestaat uit brillen waarbij het eindstuk eerst naar voor en dan naar achter geplooid werd om vervolgens over te gaan in de veer.
Theo: eigenzinnig op-en-top Belgisch! Optiek Mulders.
Monturen met" een hoek af." Theo is een op-en-top Belgisch merk van Patrick Hoet en Wim Somers. Het duo bracht in 1989 de eerste theo-collectie op de markt omdat ze voelden dat er op de markt nood was aan iets anders. De mannen stonden op dat moment elk aan het hoofd van hun eigen winkel en wilden aan hun klanten iets anders kunnen aanbieden dan telkens dezelfde mainstream brillen.

Contacteer ons