computerbril
Beeldschermbril De bril voor bij de computer Eye Wish Opticiens.
Volgens de ARBO-wet zijn werkgevers verplicht om medewerkers die last ondervinden bij het werken achter een beeldscherm tegemoet te komen in de gedeeltelijke vergoeding van de kosten van de bril. Zo kost uw computerbril u maar een deel van de eigenlijke waarde.
Computerbril: Iris Optiek.
Uit onderzoek is gebleken dat ruim een derde van de volwassenen 4 tot 6 uur per dag gebruik maakt van digitale media, voor 14% is dat zelfs tussen de 10 en 12 uur, onder digitale media wordt bedoeld, computer maar ook tablet en smartphone.
Een computerbril: ideaal voor tijdens het werk ZEISS België.
Wat zijn de belangrijkste punten om rekening mee te houden bij de aanschaf van een computerbril? Twee dingen zijn belangrijk voor een optimaal zicht bij computerwerk: ten eerste moet uw opticien precies weten waar en waarvoor u uw nieuwe computerbril zal gebruiken.
Computerbril Goed voor ogen.
Echter biedt dit soms te weinig rust. Een speciale computerbril of beeldschermbril kan dan verlichting brengen: de computer-comfort-bril. Ook voor mensen met ouderdomsverziendheid is het gebruik van een leesbril niet genoeg, omdat deze bril alleen geschikt is bij een afstand van ongeveer 40 centimeter.
computerbril of bureaubril: de leesbril met extra kijkafstand.
Dit betekent dat u een normaal montuur kunt uitzoeken, zodat uw leeftijd niet verraden wordt. Bijgevoegde grafiek geeft een vergelijking tussen het gezichtsveld met een gewone leesbril, én een computerbril bureauglas zoals de Varilux DIGITIME, in functie van de leeftijd van de gebruiker.
Computerbril Beeldschermbril Oogwereld.
Een computerbril is vaak een noodzaak geworden omwille van het werk en niet om privé-redenen. Daarom is het zo dat een computerbril vergoed kan worden door de werkgever. De ARBO-wet heeft geregeld dat u, als u veel achter een computer werkt, recht heeft op een oogonderzoek en in bepaalde gevallen ook op een computerbril.
Computerbril De website van optic-services!
Spendeert u veel tijd achter de computer? Dan is een computerbril een goede oplossing voor u. Deze bieden een haarscherp en zeer breed zicht op uw scherm. Het grote verschil met een multifocale bril is dat hier optimaal gebruik wordt gemaakt van uw tussenzicht en leeszicht.
Computerbril kopen? Wij hebben de perfecte computerbril mijnleesbril.nl.
Computerbril Blueberry S fuchsia. Computerbril Blueberry M rood. Computerbril Blueberry L orange. Computerbril Blueberry XL Kaki. Computerbril Blueberry L Kaki. Computerbril Blueberry XL blauw. Computerbril Blueberry L rood. Computerbril Blueberry L groen. Computerbril Blueberry L blauw. Computerbril Blueberry S havanna.
De voordelen van een computerbril.
Waar standaard brillen de ogen na een lange werkdag nog wel eens in de steek kunnen laten, is dit bij een speciale computerbril dus niet het geval. Een ander voordeel van de computerbril, is het feit dat de computerbril een goede werkhouding creëert.
Computer bril.
Het leessegment in een dubbelzichtbril wordt best ook iets hoger gemonteerd om goed op het beeldscherm te kunnen kijken. Best heb je vanaf 40 jaar echter een aparte computerbril voor de goede werkafstand liefst met glazen die meer dieptescherpte geven: vb Cosmolit P / Interview of Addpower glazen.

Contacteer ons