computerbril
Computer bril.
Best heb je vanaf 40 jaar echter een aparte computerbril voor de goede werkafstand liefst met glazen die meer dieptescherpte geven: vb Cosmolit P / Interview of Addpower glazen. Het is aangeraden het beeldscherm naar de ogen toe te kantelen dwz: onderkant moet meer naar voor komen.
Multifocale computerbril Eyelove Brillen.
Met een computerbril kijkt u bovenin het glas op het scherm 40-70 cm en onderin het glas heeft u een breder leesvlak voor het lezen. Ideaal als u achter de computer aan het werk bent. De afstand voor het beeldscherm is maximaal 70 cm en de bril is niet geschikt om in de verte te kijken.
Computerbril Goed voor ogen.
Echter biedt dit soms te weinig rust. Een speciale computerbril of beeldschermbril kan dan verlichting brengen: de computer-comfort-bril. Ook voor mensen met ouderdomsverziendheid is het gebruik van een leesbril niet genoeg, omdat deze bril alleen geschikt is bij een afstand van ongeveer 40 centimeter.
De voordelen van een computerbril.
Waar standaard brillen de ogen na een lange werkdag nog wel eens in de steek kunnen laten, is dit bij een speciale computerbril dus niet het geval. Een ander voordeel van de computerbril, is het feit dat de computerbril een goede werkhouding creëert.
Computerbril niet alleen voor beeldschermwerk Zienrs.
Birgit Schott: Een computerbril is een ideaal alternatief voor een multifocale bril of leesbril bij veel hobbys en huiselijke activiteiten, zoals koken, breien, naaien, schilderen of kaartspellen. Kortom: de computerbril is een aanrader omdat hij voor veel meer geschikt is dan achter de pc zitten.
computerbril zin of onzin Kassa.
Als u leesproblemen hebt met het beelscherm, en zoals u zegt lang achter de computer zit, is een computerbril misschien wel een goed idee. Het turen op een beeldscherm kan, vooral als het beeld niet scherp is vermoeiend zijn en daardoor klachten geven.
bol.com Premium Computer Bril Anti Blauwlicht Beeldscherm Filter Bril Zwart.
Deze computerbril met anti blue-ray protectie geeft de ogen rust en corrigeert vanaf 20 cm tot 3 meter. Met deze computerbril is uw zicht op het toetsenbord, het beeldscherm en een eventuele documentenhouder scherp. In combinatie met superontspiegelde glazen wordt het zicht nog 8% helderder.
Bieden jullie ook computerbrillen aan? Ace Tate.
Als je nog nooit een computerbril hebt gedragen dan adviseren we je om dit eerst even te bespreken met één van onze opticiens. Hij of zij kan je ogen dan nogmaals kosteloos opmeten en je helpen bij het uitkiezen van de perfecte bril.
Computerbril / bureauglas Specsavers.
Bureauglazen ofwel computer-/kantoorbril zijn heel prettig voor mensen die werk verrichten waarbij regelmatig op verschillende nabij-afstanden wordt gekeken, zoals bij computergebruik waarbij toetsenbord, leeswerk en monitor vaak een verschillende kijkafstand opleveren. Onderin de bureauglazen zit de sterkte voor dichtbij en dat loopt over naar een sterkte bovenin het glas dat optimaal is tot een ruime meter. Een computerbril is niet geschikt om halverwege de neus te zetten om eroverheen te kunnen kijken.
Computerbril: Iris Optiek.
Uit onderzoek is gebleken dat ruim een derde van de volwassenen 4 tot 6 uur per dag gebruik maakt van digitale media, voor 14% is dat zelfs tussen de 10 en 12 uur, onder digitale media wordt bedoeld, computer maar ook tablet en smartphone.

Contacteer ons